Openingstijden 09:00-18:00
do. tot 21:00 / za. tot 17:00 open
Momenteel gesloten    kom naar onze showroom >
  4.7 / 5 41 recensies 
   
   Contact + +31 (0)46-4526658 +31 (0)46-4526658
Vandenberg Wonen

Luxaflex horren

Tijdelijk 50% korting op 2de Luxaflex hor*

Horren voor je deur en ramen is een goede manier om insecten, spinnen, wespen en andere kleine dieren buiten te houden. 

Rolhorren

Kies voor de vormgeving die bij u past. Sierlijke profielen of een meer robuuste uitstraling. Wanneer de hor niet gebruikt wordt, is het gaas onzichtbaar opgerold in een cassette. Ook geschikt voor dakramen.

Vaste Horren / inzethorren

De meest eenvoudige en breedste toepassing. Kunnen binnen of buiten worden gemonteerd en kennen een uiterst geringe inbouwdiepte. Ook geschikt voordraai-kiepramen, kan zonder in de kozijnen te boren of schroeven gemonteerd worden.

Inzetrolhor

Combineert de flexibiliteit van een inzethor, met de elegante van een rolhor. Te monteren zonder boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Plissé Hordeur

De slanke, elegante oplossing tegen insecten. De robuuste deur kan tegen een stootje en is breed toepasbaar, de Plissé hordeur valt op door de geruisloze bediening en het moderne design. Het gevouwen gaas is duidelijk zichtbaar en de hordeuren zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk. 

Interesse in een hor voor jouw raam of deur? Van den Berg Wooninrichting voorziet jou van een vrijblijvend advies, zelfs bij u aan huis.

Waarom Van den Berg Woninginrichting?

  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Van den Berg Wonen heeft ondertussen meer dan 50 jaar ervaring als het gaat om woninginrichting: gordijnen, vloeren en traprenovaties. Bij ons krijg je altijd eerlijk en passend advies, eventueel bij je thuis. Van den Berg Wonen staat voor service én kwaliteit. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je inspireren.    

*vraag onze personeel naar de exacte voorwaarden

Lees meer +

Gratis advies of offerte aanvragen

Vandenberg Wonen