Openingstijden 09:00-18:00
do. tot 21:00 / za. tot 17:00 open
Momenteel gesloten    kom naar onze showroom >
  4.7 / 5 41 recensies 
   
   Contact + +31 (0)46-4526658 +31 (0)46-4526658
Vandenberg Wonen

Inbetween gordijnen

Inbetweens op maat kopen

Gordijnen maken het interieur compleet. Met inbetween gordijnen creëert u eenvoudig sfeervolle ruimtes zonder dat het ten kosten gaat van de hoeveelheid licht.

Bij Van den Berg Woninginrichting bieden wij een groot assortiment aan inbetweens: meerdere motieven, dessins en patronen van klassiek tot modern. De mate van transparantie kan verschillen per gordijntype. Onze adviseurs kunnen je gratis en vrijblijvend adviseren.

Wij leveren inbetweens van onder andere de merken: Toppoint, Loft 79, Holland Haag, Tzum, Vriesco, Vadain en Artelux.

Wat zijn inbetween gordijnen?

Genoeg licht én privacy

Inbetween gordijnen zijn een tussenstap tussen vitrage en overgordijnen: een tikkeltje doorzichtig, maar niet geheel transparant. De stof van inbetweens is voller door de dikkere weving. Met dit type gordijn komt er genoeg licht naar binnen en wordt privacy gewaarborgd. Naar binnen kijken is bij de meeste stoffen namelijk niet mogelijk.

Waarom Van den Berg Woninginrichting?

  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Van den Berg Wonen heeft ondertussen meer dan 50 jaar ervaring als het gaat om woninginrichting: gordijnen, vloeren en traprenovaties. Bij ons krijg je altijd eerlijk en passend advies, eventueel bij je thuis. Van den Berg Wonen staat voor service én kwaliteit. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je inspireren.    

Lees meer +

Gratis advies of offerte aanvragen

Vandenberg Wonen