Bel ons: 046-4526658

Wood & Washi

Meer dan 1300 jaar geleden werd in het land van de rijzende zon een ongeëvenaard materiaal gecreëerd: washi-papier. Papier werd niet alleen gebruikt om op te schrijven, maar ook om verplaatsbare shoji-wanden, lampen en andere interieurelementen te maken. Na verloop van tijd verspreidde het gerucht over een prachtig handgemaakt product, dat ook werd gebruikt om de keizerlijke kamers te versieren, zich tot ver buiten Japan. In 1998 slaagde Wood & Washi erin zijn beste gebruik te vinden door een unie te creëren van Japanse eeuwenoude tradities en moderne Europese stijl!

De grondstof voor de productie van washi-papier is de vezel van de schors van wilde struiken, waarvan de elastische lange vezels tijdens het productieproces een duurzaam glanzend oppervlak creëren. Bij de verwerking van vezels worden geen chemicaliën gebruikt, waardoor het papier zijn oorspronkelijke uiterlijk behoudt - het wordt voortdurend blootgesteld aan direct zonlicht en wordt niet geel of vervaagt niet.

Alle producten van Wood & Washi voldoen aan hoge internationale normen: vakmanschap, sterkte en duurzaamheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Ze geven gegarandeerd elk interieur uniekheid en gratie, en maken uw leven comfortabeler dankzij hun veelzijdigheid. Het gebruik van systemen in het interieur benadrukt de delicate smaak van de eigenaar, wordt een van de vormende elementen in de organisatie van een goed doordachte en diep bewuste ruimte en geeft het een uitzonderlijk uniek karakter.

Ervaar de unieke eigenschappen van Wood & Washi systemen.