4.7 / 5 41 recensies 
     of e-mail
Vandenberg Wonen

Over Van den Berg Wonen

Ruim 60 jaar geleden startte vader Van den Berg het bedrijf aan de Steenweg in Sittard. Rob van den Berg nam de zaak in 1978 van hem over en verhuisde in 1983 naar de huidige plek aan de Dr. Nolenslaan in Sittard.

Rob van den Berg: “De liefde voor het inrichten en aankleden van een woning heeft mijn vader aan mij door gegeven. Want wat is er mooier dan mensen te helpen om van hun huis een thuis te maken? Door de jaren heen hebben we een gedegen productkennis opgebouwd. Ook onze service en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben er voor gezorgd dat mensen ons steeds weer opnieuw weten te vinden. Zelfs klanten van ver buiten Sittard.”

Service is vanzelfsprekend, maar bij Van den Berg Woninginrichting wordt Service ook nog eens met een hoofdletter geschreven. Onze vakkundige stoffeerders meten gratis op. Verder wordt alles netjes gelegd, gehangen en afgewerkt. Desgewenst geven wij advies aan huis.

Rob van den Berg: “We zitten al zo lang in dit vak. Maak daarom gebruik van onze jarenlange ervaring en frisse ideeën, onze gedegen adviezen, ons gevoel voor mooie en verrassende combinaties. Samen komen we tot een geweldig resultaat. Loop vrijblijvend binnen bij Van den Berg Woninginrichting en bekijk met eigen ogen de vele mogelijkheden die er zijn. Zijn er vragen, dan zijn wij er om die te beantwoorden. Tot ziens!”

Vraag een vrijblijvende offerte/adviesgesprek aan

Vandenberg Wonen