of e-mail
Vandenberg Wonen

Reviews

Lees de ervaringen van mensen met ons bedrijf.

 10 / 10    10

‘Wij zijn uiterst tevreden over Van den Berg Woninginrichting’ Bij de familie Engels leverde en legde Van den Berg Woninginrichting vinyl op eerste verdieping en pvc stroken op de begane grond. “Via mijn ouders kwamen we bij Van den Berg Woninginrichting terecht. Zij zijn er al zo’n twintig jaar klant en altijd naar volle tevredenheid geholpen. We hadden iets in gedachten en zijn daar zelf naar op zoek gegaan in de zaak. Maar wel met advies, daar waar we er om vroegen. Verder levert Van den Berg uitstekende service, afspraken worden nagekomen en het kleine probleempje dat er was, werd in eigen tijd opgelost. Wij zijn uiterst tevreden!

 10 / 10    Sander Engels
 10 / 10    10

Anne-Marie: ‘prachtige zaak, goed assortiment en vriendelijke behandeling’ Zo’n vier jaar is Anne- Marie klant bij Van den Berg Woninginrichting. “Het is één van de weinige speciaalzaken in Sittard. Een prettige zaak met een goed assortiment en vriendelijke behandeling in de winkel. Het enige puntje: mij was niet gezegd dat de traploper alleen in het weekend of in de avonduren konden worden gelegd. Maar dat is goed gekomen en ik ben heel tevreden.”

 10 / 10    Anne-Marie
 10 / 10    10

Anja Plug: ‘de service is ongekend goed’ Door omstandigheden was Anja Plug genoodzaakt nieuwe woonruimte te zoeken. “En die woning moest natuurlijk ook worden ingericht en aangekleed. Ik ben spontaan bij Van den Berg Woninginrichting Sittard binnengelopen. Grote ketens trokken me niet. Ik werd heel vriendelijk en begripvol ontvangen. De service bij Van den Berg Woninginrichting is ongekend. Ze hebben me met raad en daad bijgestaan. Iedereen dacht mee, was vriendelijk, de vloer is heel vakkundig gelegd en achteraf is er nog een paar keer gevraagd of alles naar wens was. Ik ben uitermate tevreden over Van den Berg Woninginrichting en ik zou het iedereen aanraden.”

 10 / 10    Anja Plug
 10 / 10    10

John van Meel: ‘bij Van den Berg Woninginrichting denkt men met je mee!’ Het gezin van Meel had al eerder gordijnen gekocht bij Van den Berg Woninginrichting in Sittard. “Heel tevreden waren we hierover”, vertelt John van Meel, “toch maakten we wat later voor laminaat in de woonkamer een uitstapje naar een andere firma. Achteraf vroeg ik me af waarom. Die firma leverde goed werk, maar je hebt goed en je hebt beter. Er waren een paar kleine dingen die uiteindelijk niet zijn opgelost. Bij Van den Berg Woninginrichting denkt men mee met de klant. Heb je achteraf toch nog een vraag of klacht, staat er binnen twee dagen iemand op de stoep en wordt er met iedere grote, maar zeker ook kleine aanpassing meegedacht. Dus toen we laminaat zochten voor de trap en overloop, stapten we meteen naar Van den Berg Woninginrichting. Als consument weet je bepaalde dingen niet en wat is het dan prettig als je ook ongevraagd advies krijgt. Uiteindelijk werd het laminaat perfect gelegd, maar had het bedrijf de afdekplint er nog niet tegenaan gezet, omdat men die niet bij het laminaat vond passen. En dat klopte, maar dat zagen ook wíj pas toen de vloer al lag. Geen probleem voor Van den Berg. Er werd meteen naar een passende plint gezocht. Kijk, dat is wat ik zoek in een firma voor woninginrichting. Van den Berg Woninginrichting biedt kwaliteit en heel belangrijk, men denkt mee met en soms zelfs vóór de klant!”

 10 / 10    John van Meel
 10 / 10    10

Maya Pfeifer: ‘natuurlijk zorgt een tevreden klant voor een goede mond-tot-mondreclame en daar ben ik er één van!’ “Alleen al in de straat waar wij een huis hebben gekocht, is duidelijk merkbaar dat Van den Berg Woninginrichting een begrip is in Sittard en ver daarbuiten”, weet Maya Pfeifer. “Er zijn momenteel vier woningen door Van den Berg voorzien van onder andere raamdecoratie. Dat zegt al genoeg”, vindt Maya. Voor de woning van de familie Pfeifer verzorgde Van den Berg alle gordijnen en luxaflex en ook de vloerbedekking op de bovenverdieping. Maya Pfeifer: “Natuurlijk zijn we bij een concurrent gaan kijken, maar het geringe prijsverschil kon het niet winnen van de vriendelijke, deskundige manier waarop we bij Van den Berg werden geholpen. Een voorbeeld, ik zag gordijnen in een zaak in België en die hadden ze bij Van den Berg niet in het assortiment. Van den Berg nam de moeite om de stof te bestellen bij een concurrent/collega, met al het werk dat daarbij hoort. Topservice noem ik dat!” De ruime keuze in het assortiment, het eerlijke advies en de service en vriendelijkheid van alle medewerkers zijn voor Maya redenen om terug te komen. “Of ik Van den Berg Woninginrichting bij familie en vrienden zou aanbevelen? Dat is niet meer nodig”, lacht Maya, “want de meesten zijn al klant bij Van den Berg.”

 10 / 10    Maya Pfeifer

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Verstuur
Vandenberg Wonen