4.7 / 5 41 recensies 
     of e-mail
Vandenberg Wonen

Shutters

Shutters zijn houten raamluiken met verstelbare horizontale lamellen. Shutters kunnen gezien worden als een bijzondere raambekleding. Door de verstelbare horizontale lamellen kan er gespeeld worden met het binnenvallende zonlicht. Zo kun je genieten van het ochtendzonnetje of rustig een krantje lezen zonder dat u gehinderd wordt door de zon. ’s Avonds kunnen de shutters geheel gesloten worden, zodat je kunt genieten van de nodige privacy.

Naast het weren van zonlicht, zijn shutters ook een mooie toevoeging aan het interieur van jouw woning. Shutters zijn zeer duurzaam en verhogen de waarde van jouw woning. Alle raamvormen zijn geschikt voor shutters. Verder hebben shutters ook een isolerende functie. Ze houden de warmte binnen in de winter en houden je huis koel in de zomer.

Shutters kunnen ook beschouwd worden als kind veilig. Er zitten geen touwtjes of andere dingen aan waar kinderen in kunnen blijven hangen of steken.

JASNO Shutters.

Klassiek, modern, barok, landelijk, JASNO shutters sluiten aan bij het karakter van jouw interieur. Shutters zijn sfeervol, functioneel en makkelijk in onderhoud, kortom een aanwinst voor jouw woning. Klik hieronder op het JASNO logo voor meer informatie over de JASNO shutters;

Interesse in shutters? Van den Berg Woninginrichting zorgt voor vrijblijvend advies op het gebied van raamdecoratie voor jouw woning. Ook gratis aan huis.

 

Openingstijden 09:00-18:00
do. tot 21:00 / za. tot 17:00 open
Momenteel gesloten    kom naar onze showroom >

Vraag een vrijblijvende offerte/adviesgesprek aan

Vandenberg Wonen