Openingstijden 09:00-18:00
do. tot 21:00 / za. tot 17:00 open
Momenteel gesloten    kom naar onze showroom >
  4.7 / 5 41 recensies 
   
   Contact + +31 (0)46-4526658 +31 (0)46-4526658
Vandenberg Wonen

Vitrage

Vitrage op maat kopen

Je bent op zoek naar een gordijn waarbij je meer privacy krijgt, maar niet de natuurlijke lichtinval kwijtraakt. Vitrage is dan de perfecte oplossing. Dit type gordijn is namelijk gemaakt van een transparante, dunne stof. Vitrage wordt vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen.

Wij leveren vitrage en inbetweens van onder andere de merken: Toppoint, Loft 79, Holland Haag, Tzum, Vriesco, Vadain en Artelux.

Wat is het verschil tussen vitrage en inbetweens?

Inbetween gordijnen zijn een tussenstap tussen vitrage en overgordijnen: een tikkeltje doorzichtig, maar niet geheel transparant. De stof van inbetweens is voller door de dikkere weving.

Bij Van den Berg Woninginrichting hebben we een ruim assortiment aan inbetweens en vitrage. Weet je niet wat je moet kiezen? Laat je dan gratis en vrijblijvend adviseren door onze adviseurs.

Waarom Van den Berg Woninginrichting?

  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Van den Berg Wonen heeft ondertussen meer dan 50 jaar ervaring als het gaat om woninginrichting: gordijnen, vloeren en traprenovaties. Bij ons krijg je altijd eerlijk en passend advies, eventueel bij je thuis. Van den Berg Wonen staat voor service én kwaliteit. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je inspireren.    

Lees meer +

Gratis advies of offerte aanvragen

Vandenberg Wonen