4.7 / 5 43 recensies 
     of e-mail
Vandenberg Wonen
Openingstijden 09:00-18:00
do. tot 21:00 / za. tot 17:00 open
Momenteel gesloten    kom naar onze showroom >

Vouwgordijnen

Een modern of klassiek interieur, vouwgordijnen zijn stijl- en tijdloos. Transparante stoffen zorgen overdag voor een sfeervolle lichtinval, terwijl dichte stoffen ‘s avonds de gewenste privacy verschaffen.

Met INSIDE hebben wij Europa’s grootste en beste fabrikant van vouwgordijnen in huis. Voor Van den Berg Woninginrichting is dan ook geen afmeting te groot; vouwgordijnen tot 10 METER breed? Geen probleem.

JASNO folds zijn vouwgordijnen, ontworpen door Dutch Design studio Daphna Laurens. Unieke vouwgordijnen, gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van je raam een echte blikvanger. JASNO folds zijn uniek ten opzichte van andere vouwgordijnen, bekijk de verschillen hier.

Ook is het mogelijk om vouwgordijnen te bedrukken. Wil je meer weten? Kom naar onze winkel in Sittard en laat je inspireren en informeren. Of vul onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact op.

Vraag een vrijblijvende offerte/adviesgesprek aan

Vandenberg Wonen