Bel ons: 046-4526658

Betoverende warme sfeer in huis

Het is weer tijd voor sfeer en gezelligheid en … duurzaamheid! De wind giert weer om het huis en de bladeren vallen. Het leven verplaatst zich weer naar binnen en misschien is het wel tijd voor nieuwe gordijnen en designrails. Als dat zo is ben je van harte uitgenodigd om eens bij ons langs te komen. Mogen wij je de allernieuwste dessins laten zien? Dan kunnen wij samen vaststellen wat wel en niet bij je past. Ook binnen je budget. En wanneer je gordijnen wat zwaarder zijn, of zelfs gevoerd, zul je van de wind en kou niets meer merken. Zo werken gordijnen mee aan het verlagen van je gasrekening. Natuurlijk verzorgen wij bij de gordijnen ook het meten, maken en ophangen. En mócht er naderhand nog iets zijn, dan helpen wij je graag.
Gordijnen zijn nu extra interessant, want tijdens onze najaars actie profiteer je t/m 25 november 2023 van 10% korting op gordijnen en rails. Vraag naar de voorwaarden. De koffie staat klaar!

DE JUISTE OPLOSSING OP MAAT


Een ophangssyteem ontwikkeld dat in grootte en vormgeving perfect op de moderne confectievorm is afgestemd. Zo versmelten stof en techniek tot een uniforme eenheid. Gelijkmatige plooien, zonder de stof aan de ophanging te rimpelen. Dat maakt het wave gordijn zo bijzonder. De elegante plooien hebben bovenaan de ophanging al de volledige diepte en laten in gelijkmatige bewegingen het dessin van de stof tot hun recht komen. Gordijnen zorgen er natuurlijk voor dat je de buitenwereld buitensluit en even helemaal op kan gaan in jouw eigen interieur. Maar gordijnen zorgen ook dat je in de winter de warmte binnen houdt en in de zomer de warmte juist buiten. Zo veelzijdig zijn gordijnen dus.

gratis INTERIEURADVIES OP MAAT!

Bij van den Berg Woninginrichting willen we dat al jouw woonwensen realiteit worden. We begeleiden je daarom graag in het kiezen van de juiste stoffen, materialen en kleuren voor jouw interieur. Weet je nog niet precies wat mogelijk is voor jouw woning? Dat is geen probleem! Wij komen graag bij jouw thuis om je huidige interieur te bekijken. Of je nu interieuradvies in Sittard of Geleen wilt, onze interieurontwerpers denken graag mee en zoeken naar de ideale invulling. We nemen graag de tijd om samen een interieur te creëren dat speciaal voor jou gemaakt is.