Bel ons: 046-4526658
Rolluiken
rolluik_staand

Rolluiken

Geniet van de koelte in huis en net dat stukje extra veiligheid

Rolluiken in Sittard voor veiligheid en comfort

Wil je graag kwalitatieve rolluiken in Sittard laten plaatsen? Van den Berg Woninginrichting is de specialist in buitenzonwering. Rolluiken houden de warmte buiten, zodat je in de zomer kan genieten van de koelte in huis. Daarnaast geven ze ook net dat stukje extra veiligheid waar je naar op zoek bent. Ze zijn namelijk inbraak werend en geschikt voor bijna alle ramen. Bovendien hebben rolluiken een geluiddempende functie.

Benieuwd of rolluiken geschikt zijn voor jouw woning? Bezoek dan onze showroom in Sittard om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Rolluiken_liggend
Rolluiken in Sittard

Rolluiken voor meer privacy

Is jouw woning in Sittard gelegen aan een drukke straat? Of heb je last van inkijk van een appartementencomplex? Met rolluiken voorkom je de blikken van nieuwsgierige voorbijgangers. Geniet van meer privacy in je eigen huis. Dankzij de akoestische isolatie worden geluiden van buiten goed gedempt. Geluiden als straatlawaai, voorbijkomend verkeer of een speelplaats worden zoveel mogelijk teruggekaatst. Daarnaast zijn rolluiken een belangrijke toevoeging voor de inbraakbeveiliging. Doordat het raam is beschermd met een rolluik van aluminium of kunststof, wordt het voor inbrekers een lastige klus. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Doe inspiratie op in onze woonwinkel in Sittard. Onze interieurspecialisten voorzien je van het beste advies.