Bel ons: 046-4526658

zonwering

  • Buitenjaloezieën kopen in Sittard? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Knikarmschermen kopen in Sittard? Wij hebben alles in huis om jouw woning de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Markiezen kopen in Sittard? Wij hebben alles in huis om jouw woning de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Rolluiken kopen in Sittard? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Screens kopen in Sittard? Wij hebben alles in huis om jouw interieur de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Serrezonwering kopen in Sittard? Wij hebben alles in huis om jouw woning de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.
  • Vensterzonwering kopen in Sittard? Wij hebben alles in huis om jouw woning de juiste uitstraling te geven. Bekijk de mogelijkheden.

 

Zonwering in Sittard en Geleen

Op zoek naar kwalitatieve en prachtige zonwering in Sittard of Geleen? In onze woonwinkel kom je sfeervolle oplossingen tegen om de zon buiten te houden of een heerlijke plek in de tuin te creëren. Onze specialisten adviseren je graag welk type zonwering het meest geschikt is voor jouw woning. Je hebt de keuze uit markiezen, rolluiken, screens, serre zonwering en terraszonwering. Het grote voordeel van een zonnescherm is dat jouw huis heerlijk koel blijft bij hogere temperaturen. Wanneer de zomer aanbreekt, wil je natuurlijk volop genieten in je tuin of op je terras.

Te fel zonlicht en hitte hou je het liefst uit je woning, zodat je binnenshuis een verkoelende plek hebt. Kwalitatieve zonwering biedt dan de uitkomst. Een zonnescherm moet van het juiste materiaal zijn en passen bij de stijl van jouw huis. Om dit te realiseren denken we graag met je mee om de juiste zonwering te vinden. Bij ons vind je een ruime keuze aan materialen, modellen en kleuren. Maak jouw huis comfortabel en knus met effectieve zonneschermen. Bezoek onze inspirerende woonwinkel in Sittard en ontdek de mogelijkheden. Wil je graag zonwering voor je woning in Geleen? Onze woonwinkel is slechts 15 minuten rijden van Sittard. De specialisten van Van den Berg Woninginrichting voorzien je graag van vakkundig advies. 

Zonwering Sittard

Zonwering naar jouw smaak

Onze collectie is afgestemd op jouw behoeften: je houdt de felle zon tegen, terwijl de schaduw voor verkoeling zorgt. Bovendien is een zonnescherm niet alleen ideaal voor het tegenhouden van zonlicht, maar het zorgt ook voor extra beveiliging van ramen en privacy. Daarnaast is de kleur van jouw zonwering van groot belang. Ga je voor een subtiele uitstraling met klassieke kleuren? Of passen felle kleuren beter bij jouw smaak? In onze woonwinkel raak je niet uitgekeken. Weet je niet wat je moet kiezen of welke stijl het beste aansluit bij jouw woning? Wij bieden deskundig interieuradvies en ondersteunen je bij het selecteren van de juiste modellen, kleuren en materialen. Wil je alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Neem een bezoekje aan onze woonwinkel in Sittard en laat je inspireren.