Bel ons: 046-4526658

Gordijnen Geleen

Op zoek naar sfeervolle gordijnen voor jouw woning in Geleen? Gordijnen zijn een ideale toevoeging om jouw ramen een unieke uitstraling te geven. Ze bieden voldoende privacy, laten zonlicht door op een mooie zomerdag en dempen fel zonlicht in de slaapkamer of woonkamer. Dankzij het multifunctionele karakter zijn gordijnen onmisbaar in elke ruimte. Bij ons heb je de keuze uit stijlvolle vitrages, overgordijnen of inbetweens. Weet je niet waar je moet beginnen? Het interieurteam van Van den Berg Woninginrichting geeft jou deskundig advies, zodat je de juiste stoffen en modellen kiest. Onze specialisten weten precies welke gordijntype het beste aansluit bij jouw woning. Onze gordijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren en motieven, waardoor je uiteindelijk tot de perfecte uitvoering komt. Wil je graag persoonlijk advies in onze showroom? Bezoek onze uitgebreide woonwinkel in Sittard, slechts 15 minuten rijden vanaf Geleen.

Gordijnen in Geleen

Sfeervolle gordijnen in Geleen

Voor een kinderkamer kies je eerder voor frisse kleuren met eigenzinnige patronen. In de woonkamer of voor het keukenraam zijn gordijnen met elegante designs en neutrale kleuren een goede keuze. Omdat gordijnen een onmisbaar onderdeel van jouw interieur is, schakel je een ervaren interieurspecialist in. Wij zijn de expert op het gebied van woonadvies en interieurdecoratie. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren, adviseren wij welke gordijnstoffen het beste bij jouw ramen past. Daarnaast kun je de gordijnen op maat laten maken, zodat ze perfect aansluiten bij de rest van jouw interieur.

Gordijnen Geleen

Wij onderscheiden drie typen gordijnen:

  • Overgordijnen; gemaakt van ondoorschijnend materiaal en uitstekend voor het weren van zonlicht (optioneel: voering met verduisterende stof);
  • Vitrages; gemaakt van luchtige, doorzichtige stof voor het toelaten van zonnestralen;
  • Inbetweens; hybride gordijnen met lichtdoorlatende eigenschap voor een luchtig interieur.

In onze inspirerende woonwinkel in Sittard krijg je het beste interieuradvies. Vanaf Geleen is het slechts 15 minuten rijden naar onze uitgebreide showroom. Onze specialisten staan te springen om het maximale uit jouw wooninterieur te halen.