4.7 / 5 41 recensies 
     of e-mail
Vandenberg Wonen

Horren

Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren voor je deur en ramen is een goede manier om insecten, spinnen, wespen en andere kleine dieren buiten te houden. Een hor, soms ook wel vliegenraam genoemd, bestaat meestal uit een stuk gaas dat voor een raam of deur geplaatst wordt. Dit gaas zit meestal ingeklemd in een houten of aluminium kader. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van gaas, kan de buitenlucht wel gewoon naar binnenstromen. Een hor vervult dus, vooral in de lente en de zomer, een zeer functionele functie. Er bestaan diverse soorten horren;

Rolhorren

Kies voor de vormgeving die bij u past. Sierlijke profielen of een meer robuuste uitstraling. Wanneer de hor niet gebruikt wordt, is het gaas onzichtbaar opgerold in een cassette. Ook geschikt voor dakramen.

Vaste Horren / inzethorren

De meest eenvoudige en breedste toepassing. Kunnen binnen of buiten worden gemonteerd en kennen een uiterst geringe inbouwdiepte. Ook geschikt voordraai-kiepramen, kan zonder in de kozijnen te boren of schroeven gemonteerd worden.

Inzetrolhor

Combineert de flexibiliteit van een inzethor, met de elegante van een rolhor. Te monteren zonder boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Plissé Hordeur

De slanke, elegante oplossing tegen insecten. De robuuste Allure deur kan tegen een stootje en is breed toepasbaar, de Plissé hordeur Designa valt op door de geruisloze bediening en het moderne design. Het gevouwen gaas is duidelijk zichtbaar en de hordeuren zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk. 

Interesse in een hor voor jouw raam of deur? Van den Berg Wooninrichting voorziet jou van een vrijblijvend advies, zelfs bij jou gratis aan huis.

Openingstijden 09:00-18:00
do. tot 21:00 / za. tot 17:00 open
Momenteel gesloten    kom naar onze showroom >

Vraag een vrijblijvende offerte/adviesgesprek aan

Vandenberg Wonen