Bel ons: 046-4526658

PVC vloeren Geleen

Druk op zoek naar sfeervolle PVC vloeren in Geleen? In onze inspirerende vloerenwinkel vind je een uitgebreid assortiment voor jouw interieur. Wij leveren prachtige PVC vloeren om je woning de juiste uitstraling te geven. Omdat PVC talloze voordelen met zich meebrengt, zien we deze vloersoort steeds vaker in woonkamers, slaapkamers en keukens. PVC staat bekend om zijn onderhoudsarme karakter, wat betekent dat deze vloersoort gemakkelijk te reinigen is.

Daarnaast is de uitstraling helemaal naar wens te verkrijgen, zodat de vloer perfect aansluit op je wooninterieur. Van een sfeervolle tegellook tot een mooi houtmotief, de mogelijkheden zijn eindeloos. Tegenwoordig is een PVC vloer bijna niet te onderscheiden van een laminaatvloer of een authentieke houten vloer. Hierdoor heb je de uitstraling van een robuuste vloer gecombineerd met de vele voordelen van PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje in onze vloerenshowroom en laar je inspireren. Onze sfeervolle woonwinkel is slechts 15 minuten rijden vanaf Geleen.

Pvc vloeren Geleen

Kleurvaste PVC vloeren

PVC vloeren bieden vele voordelen voor jouw woning. Over het algemeen bepaalt de dikte van de slijtlaag hoe goed jouw PVC vloer tegen krassen of stoten kan in de toekomst. Hoe dikker de slijtlaag hoe beter de gehele oppervlakte beschermd is tegen voetstappen, vuil en zware meubels. Daarnaast is de vloer met een toplak bewerkt, zodat de PVC vloer een goede bescherming heeft tegen vocht en zonlicht. Hierdoor is PVC waterbestendig en kleurvast, zodat je jarenlang geniet van een fantastische PVC vloer. De voordelen houden hier niet op. Ook voor een hygiënisch huis is PVC een uitstekende keuze. Het schoonmaken van je nieuwe vloer is eenvoudig en de bacteriegroei wordt geremd. Een natte doek is al voldoende om een schone vloer te realiseren.

Vloeren Geleen

Combineer PVC met vloerverwarming

Daarnaast staat deze vloersoort bekend als een ideale warmtegeleider. Heb je al vloerverwarming in huis of ga je in de toekomst vloerverwarming aanleggen? Combineer je verwarming met PVC en geniet van een aangename, verwarmde vloer. Je kunt gerust met blote voeten over de vloer lopen. Het resultaat is een efficiëntere verwarming in huis en uiteindelijk een aanzienlijke besparing op je energiekosten. Wij bieden een ruim assortiment aan PVC vloeren. In onze sfeervolle woonwinkel raak je niet uitgekeken op alle mogelijkheden. Wanneer je geen keuze kunt maken, schakel je onze  interieurspecialisten in. Wij bieden deskundig interieuradvies en ondersteunen je bij het selecteren van de perfecte modellen, kleuren en materialen.

SHOWROOM

Wil je graag sfeervolle woninginrichting bekijken en inspiratie opdoen voor jouw woning? Bezoek onze vloerenwinkel in Sittard en je kunt rekenen op deskundig interieuradvies. Vanaf Geleen is het slechts 15 minuten rijden naar onze inspirerende winkel. Onze interieurspecialisten staan te springen om het beste uit jouw interieur te halen. Wat je stijl ook is, van modern tot landelijk, je vindt het allemaal in onze uitgebreide vloerenshowroom.