4.7 / 5 41 recensies 
     of e-mail
Vandenberg Wonen

Traprenovatie

Ruim aanbod traprenovaties

Een traprenovatie is uitermate geschikt voor intensief huishoudelijk en normaal commercieel gebruik. Excellente kwaliteit en toch voordeliger dan een nieuwe trap. Van den Berg Wonen biedt diverse traprenovaties aan zoals;

  • Massief houten traprenovatie

  • Laminaat traprenovatie

  • PVC/Vinyl traprenovatie

Trappen zijn prachtig te renoveren door middel van complete treden. Met massief eiken traptreden creëer je een prachtige, gerenoveerde eiken trap. De treden worden onbehandeld geleverd. Dit betekent dat wij de trap kunnen afwerken in elke gewenste kleur en met elke olie, hardwaxolie, lak, verf, etc.

Van den Berg biedt verschillende laminaat traprenovatie designs in authentieke houtdecoren. Voor elke smaak is er een fraai decor te vinden. De voelbare oppervlaktestructuren zijn op de overeenkomende houtsoorten afgestemd en hebben een licht geoliede uitstraling. Dat maakt de decoren bijzonder mooi en natuurlijk.

Daarnaast biedt van den Berg vinyl tredes, stootborden en trapneuzen in alle 50 decors. Deze vorm van traprnovaties zijn onderhoudsvriendelijk. 

Met behulp van een professionele trapspin meten wij jouw oude traptreden op en zagen de nieuwe treden op maat. Om uitglijden te voorkomen kunnen de treden worden voorzien van een rubberen antislipstrip. Voor een complete afwerking zijn er ook stootborden leverbaar. De stootborden zijn aan twee zijden te gebruiken.

 

Advies?

Bezoek onze showroom om de diverse traprenovatie soorten te bekijken en laat je adviseren welke traprenovatie het beste bij je past.

Openingstijden 09:00-18:00
do. tot 21:00 / za. tot 17:00 open
Momenteel gesloten    kom naar onze showroom >

Vraag een vrijblijvende offerte/adviesgesprek aan

Vandenberg Wonen